[...] posiłku/pokarmu zaczyna się już w j.ustnej - amylaza ślinowa. Japońce zrobili fajne badania czytałem tabelki, jakie pokarmy (ogólnie miesa nabiał warzywa ziarna itd..) ile trzeba przeżuwać każdy kęs żeby pomóc układowi trawiennemu w możliwie jak najszybszym i najmniej obciążającym go trawieniu pokarmów. Niektóre pozycje po kilkanaście razy [...]
[...] półsztangą jednorącz 3s 12p*, 10p, 8p+rest pause ( 50 kg i znowu dupa myslalem ze inna silka to i wiecej sztang i sa z tym mniejszym bolcemna obciezenie ale kicha dalem tyle ile moje biedna małe dłonie były w stanie objac %-) - Wiosłowanie sztangą do brzucha 4s 12p - Przyciąganie wąskiego chwytu na wyciągu poziomym 3s 15*, 12, 10+rest pause - [...]
[...] no nie ma się do czego przyczepić oceniając proporcje, kształty itd.Jakby tak dołożył miesa zachowując to wszystko i zrobił 100% formę na scenę to byłby w topce na bank. pisza ze ma 180cm,jeśli to prawda to jak na kulturystyke to sporo wiec tym bardziej robil by ogromne wrażenie jakby miesa dorzucil. Ktoś moze wie ile On ważył na scenie?
[...] wpraowdze na tydizen taka diete i napisze odczucia i czy mi odpowiada tez w kwestii samopoczucia na trniengu Suplementacja * Vitamin A- Z rano i wieczorem po 2 kapsułki * Whey C-6 do posilkow Praca od rana do wieczora, poranne cardio zrobione tzn zwalałem piasek, nie wiem ile tego było zle z dobre 30minut na spokojnie zasuwałem z łopata :-P
[...] lepiej, smak niepowala, ale cos tam "smyra" :-P Trening Nogi -Wyprosty 4s 25*,20*,15,15+rest pause - tempo eksc.do kocen. 3do1 ( 8 sztabka od góry w ostaniej serii nie wiem ile to kg bo mamy stary sprzet OLYMPA) -Wyciskanie nogami 4s 30,20,15,15+rest pause -Wykroki 4s 12p na nogę ( sztanga 25 kg) -Uginanie podudzi 4s 20*, 15*, 10, 10 - 4sek fazy [...]
[...] 23:31:47 Na pewno pamiętasz takiego gościa ASP.net, ostatnio przeglądałem właśnie archiwum animala i natknąłem się na jego post właśnie co do naprawy lipidów po cyklu. O ile sam tego nie zdążyłem przetestować, to jednak jemu można uwierzyć, że wie co pisze. Zasady były proste Lekki deficyt Trening codziennie, krótki, intensywny, żadnego [...]
[...] 23:31:47 Na pewno pamiętasz takiego gościa ASP.net, ostatnio przeglądałem właśnie archiwum animala i natknąłem się na jego post właśnie co do naprawy lipidów po cyklu. O ile sam tego nie zdążyłem przetestować, to jednak jemu można uwierzyć, że wie co pisze. Zasady były proste Lekki deficyt Trening codziennie, krótki, intensywny, żadnego [...]
Ogólnie to dzisiaj zamienilem 2 posiłek bo szły 2 bułki orkiszowe z 200g fileta i owoc 100ww to juz wogole zamułało , dziskan dalem juz makaron i na chwilkę tylko odcieło , a o 13 już nie zmuliło ale też dałem po 250mg ALA do tych dwóch posiłków ogólnie to zaczęło się pierniczyc trochę po ładowaniu z miecha temu jak załadowałem 1200ww w dzień [...]
Poza tym makrela i śledź to chyba jedyne słuszne źródła omega 3. Reszta to albo syf zanieczyszczony metalami ciężkim, albo hodowlane nie mające nic wspólnego z o3. Są jescze sardynki, szprotki, anchois ale ile zabawy z tym żeby uklepać te powiedzmy 300g "mięsa"
[...] się tak, po prostu wszędzie wszyscy widzą spisek, bo widzieli na jutubie filmik jak indyjskiej taśmie pompowane są kurczaki. Tyle ucieka jak się niefortunnie podda obróbce, ile razy robiłem steka 200g z kawałka i zostawalo ok 180g, a resztę w kostkę na kilka dni dusilem i uciekło 40%, dla zobrazowania z 3kg zostaje ok 1,8-2kg. Wystarczy tutaj [...]
Panowie zmienię temat. Ptanie do osób, nie na utrzymaniu, redukcji, tylko chcących dowalić mięsa, w połowie/szczycie masy ile czasu Wam zajmuje trening?
Panowie zmienię temat. Ptanie do osób, nie na utrzymaniu, redukcji, tylko chcących dowalić mięsa, w połowie/szczycie masy ile czasu Wam zajmuje trening? Rozgrzewka 15-20 min trening 1h max 1.5 h
Panowie zmienię temat. Ptanie do osób, nie na utrzymaniu, redukcji, tylko chcących dowalić mięsa, w połowie/szczycie masy ile czasu Wam zajmuje trening? Jak 2 partie np.klata i triceps to maksymaknie godzina. Ogolnie nie trenuje dluzej jak godzina
[...] Tygodniowa objętość z której będziemy się w stanie zregenerować będzie tym wyższa im większą częstotliwościa trenujemy daną partie. Pomijam już tak kuriozalna rzecz, że o ile lekkie ćwiczenia, izolowane, jakieś maszyny powiedzmy czy robimy na początku czy w środku trejingu to zrobimy je tak samo dobrze, tak ciężkie wiosła, ciagi czy [...]
[...] i schabie/karkówce. Pierś to czasem wpadnie jak już nie mam wyżej wymienionych mięs. Wiem, że te sklepowe kurczaki i wieprzki marnej zapewne jakości, ale cóż czynić;-) Powiedz mi i jak liczysz z tego miecho np kupuje paczkę 600g 2 podudzia to ile masz mniej-więcej tam miecha, uwielbiam podudzia szkoda że tłuste bo bym mógł codziennie wcinac
[...] mięs. Wiem, że te sklepowe kurczaki i wieprzki marnej zapewne jakości, ale cóż czynić;-) Powiedz mi i jak liczysz z tego miecho np kupuje paczkę 600g 2 podudzia to ile masz mniej-więcej tam miecha, uwielbiam podudzia szkoda że tłuste bo bym mógł codziennie wcinac Jedno takie podudzie liczę na około 17 g białka. Tłuszczu wcale nie mają [...]
Dobry kawal miesa nie jest zly. A co do zrobienia tez zadna sztuka. Ja robie na masle klarowanym,nagrzac na maksa palelnie z tluszczem i mieso,a ile trzeba smazyc zalezy kto jakie lubi i jaka grubosc. Ja lubie krwiste i srednio wysmazone. To smaze okoko 2 min jedna strona i troche soli,pieprzu i zajadam. [...]
[...] i schabie/karkówce. Pierś to czasem wpadnie jak już nie mam wyżej wymienionych mięs. Wiem, że te sklepowe kurczaki i wieprzki marnej zapewne jakości, ale cóż czynić;-) Ile mniej więcej takich udek da mi białka co 200g fileta z kurczaka? /SFD/2019/12/29/f88f1810e48943ada516c29c1f160e55.jpg Zmieniony przez - Ketchup123 w dniu 2019-12-29 19:02:51
[...] już nie mam wyżej wymienionych mięs. Wiem, że te sklepowe kurczaki i wieprzki marnej zapewne jakości, ale cóż czynić;-) Ile mniej więcej takich udek da mi białka co 200g fileta z kurczaka? /SFD/2019/12/29/f88f1810e48943ada516c29c1f160e55.jpg Zmieniony przez - Ketchup123 w dniu 2019-12-29 19:02:51 Roznie podaja Udo ma okolo 16-18g bialka na [...]
[...] dzień ;-) ja staram się nie jadać i tyle ;-) Dobra, ale jaki to ma wpływ na jakość chleba? Jak mi nie będzie smakował to nie kupię ponownie i tyle. Nie jem tego nie wiadomo ile, ale Oskroba zawsze mi smakuje i te z worka i te odpiekane na miejscu. Dokładnie. Mrożenie to nie żadna czarna magia. Badania robili z rozmrażaniem i ponownym mrożeniem [...]